Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hullámvázák és a lebegő virágok

Hullámvázák és a lebegő virágok

2013. április 08. - Darqo

RippleVase01_resize.jpg

Ne tévesszen meg senkit a látvány, ezek a virágok valójában nem dacolnak a gravitációval és nem lebegnek a víz felszínén apró fodrozódást hagyva maguk után, csak azt az illúziót keltik. Viszont egyértelműen ki tudom jelenteni, hogy az a kütyü, amivel ezt próbálják elhitetni az emberekkel, azonnal a „KELL” kategóriába került!

 

A japán Oodesign stúdiónak és Taku Omura designernek köszönhetjük a képeken látható okos kis úszó vázát, amely látványos és szórakoztató módon próbál új hullámot vetni (sicc!) a virágtartók világában. A műanyag váza természetesen alul is lyukas, úgyhogy a vágott virág elfonnyadásának pillanatáig érintkezhet a vízzel. A Floating Vase / RIPPLE nevű, 2010-ben megjelent zseniálisan egyszerű kütyü iránt akkora lett az érdeklődést, mióta felkapták a különböző blogok, hogy nem győzik teljesíteni a rendeléseket. Jelenleg sajnos csak Japánban szállítanak, a tengerentúliaktól pedig egy kis türelmet kellett kérniük.

RippleVase02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr685202647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása