Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Oláh Máté "tejjesen" oké doboztervei...

Oláh Máté "tejjesen" oké doboztervei...

2013. március 29. - Mocca

1.jpg

Az itthon forgalomban lévő tejes dobozok sokkolóan unalmas külcsínén ideje végre bütykölni valamit, mert egyáltalán nem kizárható, hogy a bennük lötyögő tejségek megelégelve a dögunalmas szerkót, épp' emiatt döntenek úgy, hogy jól besavanyodnak a megadott szavidő lejárta előtt. Az a tej meg a mi jól felfogott érdekünk is…



...hogy a vérszegény köntöst időnként felváltsa valami új, üdítően eredeti, az se baj, ha színes, letisztult a dizájn. Oláh Máté a Jásztej, valamint a minimál stílus egyetemes hívószavára: „a stílus szolgálja az embert!”, ötössel felérő választ adott. Csomagolás-koncepcióra viszonylag ritkán szokták jelzőként ragasztani, mi mégis azt mondjuk: ez, ahogy van, úgy fasza!



6.jpg

5.jpg

3.jpg

4.jpg

2.jpg

1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr695182960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása