Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szenzációs hibabútor Olaszországból

Szenzációs hibabútor Olaszországból

2013. március 19. - Darqo

ferrucciolavianigoodvibrations01_resize.jpg

Nem, kérem alássan, ez nem valami elbénázott, zavaros kép egy bútorról...vagyis az és mégsem. Ez a bútor ugyanis bizony így fog a valóságban is kinézni, amikor a megálmodója és készítője bemutatja majd az április 9–14. között megrendezésre kerülő Salone Del Mobile nemzetközi bútorkiállításon, Milánóban.

 

Ferruccio Laviani, 1960-ban Cremona-ban született olasz építész, designer a képeken látható, Good Vibrations névre keresztelt tárolószekrény kitalálója és megvalósítója, aki Fratelli Boffi cég számára tervezte a glitch art/hibaművészet kategóriájába tartozó különlegességet, de nem csak ezt, hanem állítólag a kiállításra egy egész szobabelsőt fognak kialakítani majd, valószínűleg hasonló stílusban. Már most biztos, hogy a bútorkiállítás egyik szenzációjáról van szó!

ferrucciolavianigoodvibrations02_resize.jpeg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr845145180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása