Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Titanic II. – Így néz majd ki belülről...(15 kép)

Titanic II. – Így néz majd ki belülről...(15 kép)

2013. március 08. - Darqo

Titanic01_resize.jpg

...amennyiben persze minden a terv szerint halad. Az elmúlt napokban végigszaladt a hír a neten, hogy 2016-ban elkészül a szomorú sorsú Titanic modern kori változata, mi pedig annyiban tudunk pluszban hozzájárulni a hírhez, hogy elhoztuk nektek a belső kialakításról készített látványterveket.

 

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Titanic II. 2016 februárjában indul majd első útjára, és csak úgy, mint elődje, Southamtonból New Yorkba szándékozik majd eljutni, remélhetőleg mindenféle probléma nélkül. A legendás óceánjáró másolatának szülőatyja egy ausztrál bányászati iparmágnás, Clive Palmer, a Blue Star Line (csak a név hasonlít, de kapcsolat nincs a White Star Line-nal) igazgatója, aki azt is bejelentette, hogy a Titanic II már most is épül a kínai JSC Jinling Hajógyárban. A látványtervek alapján külsőleg megszólalásig, de belsőleg is hasonlítani fog az óceánjáró az eredeti Titanicra, és állítólag most valóban igaz lesz az a kijelentés, hogy a világ legbiztonságosabb óceánjáróját építik meg. Az eredetihez hasonlóan 269 méter hosszú Titanic II. 2.435 utast tud majd szállítani, a mentőcsónakok kapacitása pedig 2.700 fő (+800 fő mentőtutajban). A Titanic II. specifikációját itt tüzetesebben is átnézhetitek, mi most inkább átadjuk a terepet a látványterveknek.

 

Ha lenne fölösleges pénzetek, ti utaznátok a Titanic II-vel?

 

Titanic02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr735121887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása