Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lumio: a hordozható könyvlámpa

Lumio: a hordozható könyvlámpa

2013. március 04. - Darqo

Lumio01_resize.jpg

Meglepő és egyedi Max Gunawan, Jakartában született, jelenleg San Franciscóban élő építész, designer lámpaterve, amivel a Kickstarteren próbálkozik, meglehetősen nagy sikerrel. Úgy tűnik, hogy hamarosan, 2013 nyarán kézbe is vehetik az első példányokat azok, akik felkapták a fejüket a hordozható könyvlámpa ötletére és áldoztak rá! A működése rendkívül egyszerű, ahogy kinyitod a könyvlámpa fedelét, felkapcsol, ha bezárod, akkor meg le. Na, mondom, hogy mi van!

 

A vezeték nélküli lakberkiegészítő akkumulátorral működik, amelynek tápcsatlakozó aljzata diszkréten a könyv gerincén helyezkedik el. Állítólag az akksi 8 órán át bírja egyhuzamban, úgyhogy bel-és kültéren egyaránt használható lesz. Ízlés szerint akár teljesen szétnyitható is, úgyhogy valóban sokféle felhasználási lehetőséget kapunk. A tervező szerint ultraerős mágneseket szerelnek bele, hogy akár a falon is elhelyezhetőek legyenek.

 

A Lumio ügyes keveréke a környezetbarát anyagoknak és a nagy teljesítményű technológiának. A prototípusok burkolata FSC tanúsítvánnyal ellátott fából, a lámpabura 100%-ban újrahasznosítható, vízálló Tyvek-ből készült. A fényt nagy teljesítményű LED lámpák biztosítják, valamint hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátort szereltek bele, úgyhogy a „tömeggyártásnál” is így lesznek kaphatóak. A Lumio első körben 85, majd várhatóan 95 dolláros áron lesz kapható.

 

Bővebben a projektről a Kickstarter oldalán olvashattok. A Lumio Facebookos oldalát itt találjátok.

Lumio02_resize.jpg

Lumio03_resize.jpg

Lumio04_resize.jpg

Lumio05_resize.jpg

Lumio06_resize.jpg

Lumio07_resize.jpg

Lumio08_resize.jpg

Lumio09.jpg

Lumio10_resize.jpg

Lumio11_resize.jpg

Lumio12_resize.jpg

Lumio13.gif

Lumio14.jpg

via. colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr765115178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása