Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Chuck: a hajlékony könyvespolc

Chuck: a hajlékony könyvespolc

2013. február 27. - Darqo

chuck01_resize.jpg

Chuck valamiért megérintett. Talán a koncepció letisztultsága, talán az ötletes megoldásnak köszönhetően változatosan alakítható organikus formavilág szippantott magába. Igazából nem is keresem a választ, mert megelégszem azzal az impulzussal, hogy egyszerűen felkaptam rá a fejem!

 

Chuck kitalálója Natascha Harra-Frischkorn német designer, aki 4 milliméter vastagságú, végeinél összefogott, egymáson meghatározott mértékig csúsztatható falapokkal valósította meg a bútordarab alakíthatóságát. A felhasználó tulajdonképpen saját ízlése szerint hajlítgathatja, ki/szétfeszítheti a könyvekkel, egyéb tárgyakkal a polcot. Egy egészen eklektikus lakás képe kezd kirajzolódni lelki szemeim előtt, ha belegondolok, hogy a blog indulása óta eltelt több mint 3 évben mennyi mindenre mondtam ugyanezt: KELL!

chuck02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr365104984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása