Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ipari altatódal beteg gyerekeknek - The Lullaby Factory

Ipari altatódal beteg gyerekeknek - The Lullaby Factory

2013. február 22. - Mocca

LullabyFactory1.jpeg

A brit szigeteken a közintézmények vezetői – nyilván és persze kizárólag az egészségügy finanszírozás differenciáiból adódó lépéselőnynek köszönhetően (sic) – gyakran tesznek tanúbizonyságot az innovatív ötletek felkarolása tekintetében. Alig három hete, hogy írtunk a londoni Great Ormond Hospital szívet melengetően fényes kezdeményezésről, máris itt egy újabb, nem kevésbé gyermekbarát projekt ugyanonnan…



A kórház nemrégiben átadott Morgan Stanley klinikai épülete gyakorlatilag egybeépült az 1930-ban emelt Southwood falaival. A két tömböt mindössze néhol alig egy méteres „lichthof” választotta el egymástól. A londoni SturdioWawe szövetkezve Jessica Curry hangművész/zeneszerzővel ezt a lehangoló rést szemelte ki magának arra, hogy megépítse az épületek homlokzatán végigfutó > The Lullaby Factory < 10 emelet magas, 32 méter hosszú installációt, létrehozva ezzel egy mesebeli, titkos fantáziavilágot, melyben a művésznő külön erre a projektre komponált „altatódala” suhan keresztül a beteg gyermekek nyugodt gyógyulását elősegítve.



03.jpg

01.jpg

02.jpg

via: 1,2

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr185098862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása