Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Élet a számítógépben

Élet a számítógépben

2013. február 21. - Darqo

livingroom01_resize.jpg

Nagyon sokan brutális mennyiségű időt töltve éljük az életünket a kütyüinkkel karöltve kialakított privát valóságunkban munkánk és/vagy függőségünk miatt. Nyomogatjuk az okostelefont, gubbasztunk a számítógép előtt, szimbiózisban élünk velük. Akár beléjük is bújhatnánk, ha beleférnénk. Egy ismeretlen orosz művész ezt jelenítette meg.

 

A Modding nevű oldal fórumára kerültek ki a posztban is látható képek, egészen kevés, mondhatni nulla információval az alkotót illetően. Ez persze nem szegte kedvem a továbbközlést illetően, mivel szerintem igencsak szemléletesen és látványosan sikerült megragadnia a lényeget az apró nappalival, benne picike fotellel, kanapéval, sőt, ha jobban megnézitek, még egy miniatűr New York Times-ot is felfedezhettek a valósághű szobában. Az ötlet és a kivitelezés egyaránt zseniális!

livingroom02.jpg

livingroom03.jpg

livingroom04.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr925092774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása