Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

hűbazz+ loft Amszterdamból...

hűbazz+ loft Amszterdamból...

2013. február 19. - Mocca

uxusdesign_loft_hqroom_ru_1.jpgres.jpgNéhány nappal ezelőtti filmes élményem - Faun Labirintusa - helyszínéül tudnám leginkább elképzelni azt a különleges hangulatot árasztó loftot, melyet az UXUS design belsőépítész csapata Amszterdam egyik leghíresebb csatornája, a Herengracht partján magasodó 1763-ban épült - egykor - cukorraktárként funkcionáló épület tetőterében alakított ki.



A tulaj kérésének eleget téve, az eredeti építészeti elemek meghagyása mellett - válaszfalak szigorúan hanyagolva - a 250 négyzetméteres egyterűséget csupán a tartógerendák, illetve a rájuk applikált súlyos olasz drapériák drámája tagolja, az eklektikus ingerek pimpelése pedig a kifinomult tüchtigséggel szórványosan otthagyott, merészen gótikus vizuális elemek feladata. Bizarr, az összkép alapján mégis: hűbazz+…



02.jpg

03.jpg

04.jpg

Amsterdam-loft-by-uxus-design-photo-dim-balsem_yatzer_17.jpgres.jpg

uxusdesign_loft_hqroom_ru_1.jpgres.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr525092452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása