Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Valentin Napi korizás a Műjégen a Nestonnal – JÁTÉK

Valentin Napi korizás a Műjégen a Nestonnal – JÁTÉK

2013. február 11. - Darqo

Műjégpálya_resize_blog.jpg

Pár órával ezelőtt kaptunk egy levelet a Nestontól, hogy van-e kedvünk felajánlani az olvasóinknak egy gyors játék keretén belül 3 darab páros belépőt a most csütörtökön megrendezésre kerülő Valentin Napi korizásra a műjégen, ahol ők szolgáltatják majd a zenét. Nos, a válasz igen volt, részletek a folytatásban.

 

A játék egyszerű, a poszt kikerülésétől számítva szerda délig (február 13. 12 óra) küldd el a helyes választ az alábbi kérdésre az „info@neston.hu” email címre, „Manzárd játék” szöveggel a tárgymezőben:

 

  • Mikor nyitott meg a Városligeti Műjégpálya? (egy kis segítség itt...)

 

A helyes választ beküldők között kerül kisorsolásra a 3 darab páros belépő. A nyertesek nevét a Neston, illetve a saját Facebookos üzenőfalunkon is közzétesszük szerda délután, úgyhogy érdemes lesz figyelni! Hajrá!

 

A játékban résztvevők személyes adatait semmire nem használják fel, harmadik fél számára nem adják tovább, azokat a sorsolás után törlik!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr35074212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása