Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tengerpart az irodában

Tengerpart az irodában

2013. február 06. - Darqo

Justin Kemp01_resize.jpeg

Justin Kemp, Massachusetts-i művész, mint egy egyszerű ember, szeret pihenni, a pihenés pedig számára a tengerparton történő végtelen fetrengést jelenti. Meglepő lehet, de szeret dolgozni is. Nyilván, hisz szabadúszóként teszi a saját irodájában, ami persze nem jelenti azt, hogy ne fordulnának elő vele stresszes helyzetek a napi feladatok elvégzése közben. Kemp egyébként teljes mértékben tisztában van a kellemes munkakörnyezet munkára gyakorolt jótékony hatásaival is, ezért elintézte magának, hogy tulajdonképpen állandóan pihenő üzemmódban érezhesse magát.

 

Ahogy a képekből is kiderül, egy olyan ötletet valósított meg, amit viszonylag egyszerű kivitelezni bárki számára...főleg, ha saját irodánk vagy egy újításokra nyitott munkáltatónk van. A Surfing With the Sand Between My Toes címre keresztelt munkaállomás alá egy kis tengerpartot varázsolt, hogy a feladatok elvégzése közben felmerülő feszültséget beleturkálhassa a lábujjaival a homokba. Ahogy ő fogalmaz, így tulajdonképpen örök vakáción vesz részt...Irigylésre méltó!

Justin Kemp02_resize.jpeg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr675053563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása