Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

magyART kiállítássorozat – Tanai-Toguro Gyula

magyART kiállítássorozat – Tanai-Toguro Gyula

2013. február 04. - Darqo

Toguro flyer 3dik változat02.jpg

Eljött az idő, hogy felzavarjuk a téli álmot alvó magyART kiállítássorozatot, és rögtön a közepébe is csapunk a dolgoknak! Szeretettel várunk mindenkit február 11-én (hétfő) este 19 órára a Castro Bistro-ba (1075 Budapest, Madách Imre tér 3.), ahol Tanai-Toguro Gyula (korábbi posztunk), a „szangvinikus, szarkasztikus, szabadelvű, nagypofájú képzőművész” mutatja be derMedve című kiállítását. A derMedve a korábbiakhoz képest kevésbé felkavaró, viszont szókimondó képeiről így fogalmaz a művész:

 

„Ezen a helyen itt vala az nemes és magasztos Maczkó Úr fantasztikus kalandja lésznek elmesélve a falakon 16 kép képességeivel. Lőn majd nagy álmélkodás a népek ajkairől, ha ezt a kalandokat szemük lássa és eszük megérti. Mert az emberi maczkóság mélyen lakozik és vizuális katalizátoros ébresztgetés által ébred, mint ösztön tavasszal az valódi medvékben künt a vadon mélyén, ahol leledzenek, egész télen aludva az virágos kikeletig. Szó mint száz lássák a kalandokat szemükkel és elméjük legyen derMedve.”

 

Ami az este folyamán várható: 19 órakor nyitódik megfele a kiállítás; vagy később, de az esetleges várakozás enyhítésére welcome pogi várja majd a kedves mindenkit, valamint a Kék Halál polifonikus IT bárzenekar koncertje és DJ Lesz is szórakoztatja az érdeklődőket az este folyamán.

 

A Facebookos eseményhez itt tudtok csatlakozni. Gyertek minél többen!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr195062481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása