Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hordozható folyó Caracasban

Hordozható folyó Caracasban

2013. január 22. - Darqo

luzinterruptus protable river01_resize.jpg

Kedvenc spanyol művészcsapatunk, a Luzinterruptus tavaly szeptemberben Venezuelába kapott meghívást a spanyol nagykövetségtől a Por el Medio de la Calle nevű évente megrendezésre kerülő utcai művészeti fesztiválra. Ahogy már megszokhattátok, a tagok ezúttal is kitettek magukért.

 

A Portable River-t 2 000 darab átlátszó zacskó felhasználásával jelenítették meg, amelynek mindegyikébe egy megvilágított miniakváriumot telepítettek vízzel, növényekkel, halakkal, sőt, horgászathoz használt úszók is belekerültek a csomagokba. A Caracas központjában létrehozott látványos installációjukban a korábbiakhoz hasonlóan ismét az életszeretet kapta a főszerepet, segítségével elgondolkodtatni szeretnék az embereket.

 

Mikor csapadékos az időjárás, a várost az esővíz minden egyes alkalommal elönti, így a hordozható folyóval tulajdonképpen más megvilágításba helyezték ezt a rengeteg kárral járó jelenséget a (nem csak) helyiek számára. Egy éjszakára a víz valódi és változatos szerepét, szépségét akarták megmutatni.

luzinterruptus protable river02_resize.jpg

luzinterruptus protable river03.jpg

luzinterruptus protable river04_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr805015194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása