Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hűtőmágnesek helyett hűtőrajzok

Hűtőmágnesek helyett hűtőrajzok

2013. január 17. - Darqo

Charlie Layton01_resize.jpeg

Charlie Layton valamiért úgy gondolta, hogy a hűtőjét fogja vászonként használni. Szó se róla, figyelemfelkeltésnek tökéletes! Persze ez még nem volna elég, ha béna lenne, de nem az... kifejezetten élvezetes illusztrációkkal gyönyörűzi fel a frigót péntekenként!

 

A philadelphiai szabadúszó művész, designer állítólag csak a saját szórakoztatására készítette el az első rajzot a hűtőre, de mikor feltöltötte az alkotásról készített fotót a Facebookos profiljára, a barátok tömeges lájkolászása, megosztása elgondolkodtatta. A 20-30 perces procedúra azóta minden héten megismétlődik, az új alkotásokról készített képek pedig egy külön erre a célra létrehozott tumblira kerülnek feltöltésre, mindenki legnagyobb örömére!

Charlie Layton02_resize.jpg

Charlie Layton03_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr595015167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása