Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gigafülest biggyesztett a SONY egy argentin csillagvizsgálóra

Gigafülest biggyesztett a SONY egy argentin csillagvizsgálóra

2013. január 15. - Mocca

564052_10151390469964343_1090205844_n.jpg

A Sony nevéhez fűződő, hétköznapi életünkhöz évtizedek óta hozzátartozó walkmantől a PS-ig tartó relikviákat napestig sorolhatnánk. Valószínű kevesen tudják azonban, hogy...



a cég 2011-ben egy különleges, innovatív programot indított el, amelynek célja a HIV és az AIDS terjedésének megelőzése Tanzániában. A sokféle nyilvános programot felvonultató „Public Viewing in Tanzania” elnevezésű rendezvényt a Sony a The Global Fund és az African Medical and Research Foundation (AMREF) szervezetekkel közösen rendezte meg. A szervezők célja az egészségügyi ismeretterjesztés, az oktatófilmek vetítése és a tanácsadás, valamint a szabadtéri szórakoztató programok ötvözése volt, az eredmény pedig minden várakozást felülmúlt.





Hogy támogatója a globális biodiverzitás megőrzését segítő surinami esőerdőket 3D fotókkal feltérképező, ezáltal megőrző programnak,





valamint elkötelezett a környezettudatos termékek gyártásának területén is. Például a cég kutatólaboratóriumából származó SoRPlas (Sony Recycled Plastic ) nevű 99%-ban újrahasznosított anyagokból készülő műanyaggal, melynek CO2-kibocsátása közel 80%-kal kisebb a hagyományos műanyagok előállításához képest.





A japán multitól azonban nem állnak távol az olyan flashmob-szerű kezdeményezések sem, mint a tavaly decemberben első alkalommal megtartott Silent Day [kizárólag fejhallgatón hallgatható party zene] melynek idejére egy kupolán átívelő brutális méretű fejhallgatót biggyesztettek Buenos Aires egyik jelképére, a Planetario Galileo Galilei csillagvizsgáló tetejére.



Planetario_de_Buenos_Aires_1.jpg

564052_10151390469964343_1090205844_n.jpg



 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr275008588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása