Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Porcelánkarácsony Belgiumban

Porcelánkarácsony Belgiumban

2012. december 21. - Darqo

HasseltTree01_resize.jpeg

A belgiumi Hasselt város főterén minden évben felállításra kerülő karácsonyfa idén az újrahasznosítás jegyében készült el. A Mooz kreatív ügynökség két tervezője, Inge Vanluyd és Stefan Vanbergen szoros együttműködésben készítette el a porcelánkarácsonyfát a város lakóival. Háromezernél több ember járult hozzá a projekthez több mint 5 000 darab tányérral és csészével.

 

A tervezők ötlete abból fakadt, hogy otthonukban számtalan egyke tányér, kissé viseletes vagy csorba bögre foglalta a helyet a szekrényben. Szerették volna újrahasznosítani őket, így a város felkérése éppen „kapóra jött”. Karolien Mondelaers alpolgármester szerint a fa idén azt a hagyományos karácsonyi gondolatot szimbolizálja, hogy ilyenkor (jobb esetben persze) a család együtt tölt egy kis időt, leginkább az étkezőasztalnál.

 

A körülbelül 9 méter magas, 6 méter széles karácsonyfát 2013. január 6-ig lehet megtekinteni a helyszínen.

HasseltTree02_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr294968070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása