Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lebegő asztallap lufilábakkal

Lebegő asztallap lufilábakkal

2012. december 18. - Darqo

Christopher Duffy01_resize.jpeg

Hihetetlen, hogy a nagy sikerű Pixar animációs film, a Fel! mennyi embert ihletett meg. Rendszeres időközönként jelennek meg ugyanis a lufikkal manipuláló alkotások, leginkább persze a nem túl fantáziadús, ház alakú kosárral felszerelt, lufi mintájúra festett/formázott hőlégballonok, de számtalan designtárgy is előkerült már. A jobbak közé tartozik például Christopher Duffy „Up Coffee Table” névre hallgató lufitalpú asztala.

 

Mondjuk a brit designer sem gondolta túl a dolgot, egy üveglap alá helyezett el pár darab (ki tudja miért) arany színűre festett, fém-gyanta kompozitból készített műlufit, amelyeken a lábként funkcionáló kötelek tulajdonképpen edzett acélrudak. Távolról nézve a könnyedség hangulatát árasztja magából és egyébként baromi jópofa!

 

A Duffy Design Studio csak 20 darabot készített az asztalból és rendkívül drágán árulják...darabja 5 800 font.

Christopher Duffy02_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr564968035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása