Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy múzeumpedagógus legmélyebb titkai – Tettamanti Zsófia

Egy múzeumpedagógus legmélyebb titkai – Tettamanti Zsófia

2012. december 07. - Darqo

Tettamanti Zsófia01.jpg

Kifejezetten szeretem azokat a pillanatokat, amikor egy olyan tehetségre lelek rá közvetve vagy közvetlenül, akiről idáig csak kevesen tudták, hogy mi van a birtokában. Tettamanti Zsófia pont ilyen, akire egy kedves barátnője hívta fel a figyelmünket. Hogy miért nem ő maga írt nekünk? Szerintem sajnos sokan vannak úgy, ahogy a barátnő fogalmaz: „a szerénysége okán tudom, hogy soha nem jelentkezne önszántából.”

 

Talán emiatt lehet az is, hogy Tettamanti Zsófiának még weboldala sincs, ahol olvasni lehetne róla, ahol publikálná az újabb alkotásokat, így az átküldött képekre kellett hagyatkozni, illetve ráguglizni a nevére. És az is, hogy a találatok sem Zsófia műveiről szóltak, hanem arról, hogy ő bizony egy 1973-ban Budapesten született múzeumpedagógus, aki a Szépművészeti Múzeumban dolgozik, aki nem mellesleg egy készségfejlesztő társasjátékot is tervezett, és aki "mellesleg" képeslapokat, plakátokat, könyvborítókat tervez. Hosszas keresés után az is kiderült, hogy első önálló kiállítása 2002 márciusában volt, az alkotásait nézve pedig számomra az, hogy ő bizony egy olyan ismeretlen művész, akinek egyedi világlátása és legtöbbször lélekmelengető, könnyen beazonosítható figurái vannak, ami és akik mindenképpen több figyelmet érdemelnek annál, mint amit idáig kaptak!

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

Tettamanti Zsófia02.jpg

Tettamanti Zsófia03.jpg

Tettamanti Zsófia04.jpg

Tettamanti Zsófia05.jpg

Tettamanti Zsófia06.jpg

Tettamanti Zsófia07.jpg

Tettamanti Zsófia08_resize.jpg

Tettamanti Zsófia09.jpg

Tettamanti Zsófia10_resize.jpg

Tettamanti Zsófia11_resize.jpg

Tettamanti Zsófia12.jpg

Tettamanti Zsófia13_resize.jpg

Tettamanti Zsófia14.jpg

Tettamanti Zsófia15.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr114951772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása