Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A kerti székek új élete

A kerti székek új élete

2012. december 07. - Darqo

bert loeschner01.jpeg

Nálam mindig nyerő, ha hétköznapi használati tárgyaknak adnak személyiséget, így a Bert Löeschner német designer Monoblock című sorozatában életre keltett kerti székek is felkeltették az érdeklődésemet. A saját személyiségüket megmutató széklények léte ráadásul jó nagy adag újrahasznosítást is magában hordoz, úgyhogy tökéletes a konstelláció.

 

A leggyakrabban használt kerti kiegészítő anyaga számtalan felhasználási lehetőséget biztosíthat bárkinek, Löeschner pedig jól ki is használja a fantáziájában életre kelő ötleteket, így van ugye a fenti képen látható stoppoló széklény, de vannak hintázó, padkán ücsörgő, barátkozó, vécéként funkcionáló lények is a családban, illetve a készítő blogján még számtalan tervbe vett (megszületésre váró), egyelőre csak rajzként létező társuk.

bert loeschner02_resize.jpg

bert loeschner03.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr634926805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása