Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A vasalás művészete

A vasalás művészete

2012. november 28. - Darqo

artofironing01_resize.jpeg

Vasalni utálatos dolog, számomra legalábbis. A Philips ennek ellenkezőjét szeretné bebizonyítani, szerintük ez a házimunka inkább művészet, és nyilván a termékeik felhasználásával válik igazán azzá. Készíttettek is egy reklámfilmet a DDB Russia-val, akik egy rendkívül ügyes művészt kértek fel a szereplésre és a fenti kijelentés bizonyítására.

 

A másfél perces filmben a (sajnos) ismeretlen művész egy lepedőre vasal rá jó pár alkotást, majd tünteti el azokat. Mármint belehajtogatja és a természetesennagyonkiváló vasalóval belevasalja a lepedőbe a leányt gyöngy fülbevalóval, majd a természetesenbaromikirály gőzölős csodagéppel eltünteti, aztán Van Gogh bekötött fülű önarcképével és Rembrandt önarcképével is ugyanezt teszi. Nem merném egyértelműen kijelenteni, hogy a tehetségről és az időigényes munkafolyamatról készített time-lapse reklámfilm meggyőzött és mostantól a vasalódeszka előtt fogok naphosszat görnyedni a cég termékeit használva, de a kreatív ügynökség ötlete és a megvalósítás azért elég szemléletes.

artofironing01_resizeX.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr904920394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása