Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jótékonykodás bringaalkatrészekkel

Jótékonykodás bringaalkatrészekkel

2012. november 27. - Darqo

partproject01_resize.jpeg

A chicagói székhelyű kerékpáralkatrészeket forgalmazó cég, a Sram, időről időre lehetőséget nyújt a művészeknek, hogy megmutassák, mire képesek, milyen kreatívak, ha egy doboznyi bringaalkatrészt raknak eléjük. Ebben az évben több mint 80 művész vett részt a „pART PROJECT”-ben, amelyben fejenként 100 darab alkotóelemből kellett figuratív-és nonfiguratív szobrokat, absztrakt kollázsokat készíteni a saját ízlésük szerint.

 

A létrehozott, gyakran szürreális alkotások egy zsűrizett galéria kiállításon jelentek meg, november 29-én, azaz csütörtökön pedig elárverezik őket egy aukción New Yorkban, a Sram által létrehozott World Bicycle Relief alapítvány jótékonysági eseményén. A teljes bevételből bringákat vásárolnak majd és a hátrányos helyzetű afrikai térségekben élőket támogatják velük.

 

„A 2005-ben alapított World Bicycle Relief Ázsia és Afrika elmaradott vidékein rászorulóknak, többek között diákoknak, orvosoknak és helyi vállalkozóknak adományoz kerékpárokat. Az alapítvány a tragikus 2004 karácsonyán pusztító délkelet-ázsiai szökőár rászorulóinak megsegítésével kezdte meg a működését és azóta 91 000 kerékpárt juttattak el hátrányos helyzetben élők számára.”

partproject02_resize.jpg

via: mymodernmet, velo

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr944926846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása