Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A divatházak udvari rajzosa - Tara Dougans

A divatházak udvari rajzosa - Tara Dougans

2012. november 27. - Mocca

10.gif

Az amszterdami székhelyű művészeti igazgató, kurátor és illusztrátor Tara Douganst nyugodt szívvel nevezhetjük a legismertebb divatházak első számú udvari rajzmesterének is, hiszen a legfontosabb, nagy divatbemutatók állandó arcának számít. Legutóbb a 2013-as tavaszi kollekcióikat bemutató Amsterdam Fashion Show, Paris Mens Fashion, valamint a London Mens Fashion Week kifutói mellett szorgoskodott, ahol többek között…



Dries Van Noten, Juun.J, Lucas Ossendrijver és Alber Elbaz a Lanvin, Thom Browne, Riccardo Tisci a Givenchy, Walter Van Beirendonck, Kim Jones és Louis Vuitton jövő évi modelljeit vetette papírra. Ezekből készült az alábbi animált gif válogatás, melyhez kísérő mottóként álljon itt Dougans kedvenc burmai közmondása:



„Óvakodjatok az ember árnyékától, és a méh fullánkjától…”



2.gif

MW_4.png

3.gif

MW_7.png

1.gif

MW_6.png

6.gif

MW_5.png

4.gif

MW_3.png

5.gif

MW_2.png

7.gif

MW_1.png

8.gif

11.gif

12.gif

13.gif


9.gif

10.gif

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr754930017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása