Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az ember foglalkoztat leginkább... - Gyenes Júlia Boróka

Az ember foglalkoztat leginkább... - Gyenes Júlia Boróka

2012. november 26. - Mocca

00.jpg

Sokakkal ellentétben, ha valami véletlen folytán, bárhol a közelébe kerülök egy szellemtelen - szubjektív, tudom! - szemrágóművészeti alkotásnak, valami körülöttem visszafordíthatatlanul átalakul a levegőben! A folyamat neve > meghatóan szellentés illatúvá aromalizálódás < ami, így visszaolvasva, nem túlzóan pregnáns, de nem is gyengén penetráns!



Ha a magyART mai főszereplőjének portfóliójából keresztmetszetként most bemutatásra kerülő alkotások láttán felteszitek a kérdést: mi alapján ŐT? A válasz talán a következő: az igazat megvallva, valójában fogalmam sincs, mit látok, miről szólnak. A szabálytalansága, az előre nem kalkulálhatósága, az arcpirítóan pimasz „mégisigazságai”, de leginkább: a fejben előszeretettel enyésző gyökökre ordításai miatt, nagy örömmel: MÉGIS!



"Sziasztok!



"Gyenes Júlia Boróka vagyok, rendszeres látogatója a Manzard Cafe-nak. Olvastam a felhívásotokat, amelyben magyar művészeket, művészetekkel foglalkozó emberek mutattok be. Nagyon tetszik az ötlet, ha látom, hogy új magyART-os poszt van mindig szívesen olvasom el és nézem meg a képeket, vannak köztük nagyon inspirálóak. Már első olvasatra felmerült bennem, hogy én is küldök nektek egy levelet, ám a sok halogatásnak az lett a vége, hogy csak mostanra jutottam el a gyakorlati részhez...



Képekről röviden: szívesen dolgozom tűfilccel, imádom a határozott erőteljes és keresetlen vonalakat, ami jól látszik a kis firkáimon is (ezeknek oldalán azért van árnyék, mert kis füzetbe rajzolom őket), festésnél az olaj-vászon és akril-farost kombinációt kedvelem de néha egy két akvarell képet is készítek, bár azokat túl lágynak találom, ilyenkor tussal emelem ki a lényeget, témában pedig az ember foglalkoztat leginkább. (főleg ha két feje van, ez több képen is előjön)..."



Gyenes Júlia Boróka



 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

pélpé 001.jpg

pélpé 003.jpg

dcg 021.jpg

dcg 017.jpg

dcg 001.jpg

pélpé 002.jpg

dcg 012.jpg

dcg 002.jpg

pélpé 004.jpg

2012-11-26- 15-08-21gg.jpg

HPIM7257.jpg

HPIM7480.jpg

HPIM7516.jpg

HPIM7248.jpg

dcg 032.jpg

kepes 018.jpg

kepes 017.jpg

HPIM7196.jpg

kepes 001.jpg

kepes 015.jpg

pélpé 006.jpg

2012-11-26- 15-02-44.jpg

HPIM7564.jpg

dcg 056.jpg

kepes 011.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr34926512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása