Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A női lélek rejtelmei és egyéb énképek – Szabó Noémi Sznono

A női lélek rejtelmei és egyéb énképek – Szabó Noémi Sznono

2012. november 23. - Darqo

Sznono01_resize.jpg

Könnyednek semmiképen sem nevezném Szabó Noémi, művésznevén Sznono festményeit. Erőteljesek, energikusak, vibrálóak, élénkek, karcoltak, maszatoltak, festettek, faragottak, stencilezettek, szépen ívelő vonalak futnak darabos zavarosságba, női testrészek az ismeretlenbe, panelházrészletek a töredezettségbe.

 

Az 1984-es születésű, különleges látásmóddal és tehetséggel, sok-sok kiállítással és elismerésekkel rendelkező székesfehérvári festőnő többek között fatáblára, vászonra készíti alkotásait, különböző anyagokkal kísérletezik. Alkotásain az őt körülvevő világot, de leggyakrabban a női lélek mélységeit, rejtelmeit jeleníti meg előszeretettel, kendőzetlenül, saját belső világán, vágyain, érzésein keresztül. Megosztó. Valaki csodálkozva néz a képekre, valaki elfordul tőlük a nyitottság láttán. Egy biztos, szó nélkül nem lehet elmenni mellettük.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

Sznono01_resize02.jpg

Sznono01_resize03.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr324912650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása