Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vállfalámpák

Vállfalámpák

2012. november 20. - Darqo

Vállfalámpa01_resize.jpg

Annyiszor tapasztalom, mégsem tudatosult még eléggé, hogy mindig a legegyszerűbb dolgok a legzseniálisabbak. Persze pozitív oldala is van ennek az egésznek, a túlgondolkodás mocsarában olyan üdítő tud lenni egy-egy ilyen felismerés! Itt vannak például a vállfák. Nálam a szekrény alja tele van velük, szépen, szatyorba rendezve, hogy ne porosodjon, épp’ csak az idő emészti őket. Sosem tudom, hogy mit lehetne kezdeni velük, pedig az újrahasznosítás fontosságáról heti szinten írogatok a blogra. A megoldás persze egyszerű, kicsit kevesebb agyalás a tökéletes megoldáson és egy kicsit több kézügyesség kellene, és rendben lenne minden. Mint ahogy a Vancouveri székhelyű kis független design stúdió, az Organelle háza táján.

 

Alex Witko és Courtney Hunt, a két alapító nem szarozik, a formára hagyatkoznak és ebből próbálják a legtöbbet kihozni. Mire hasonlít? Egymás mellé helyezve pont olyan, mintha lámpabura lenne. Mondják ők, oszt’ meg is valósítják. Kell hozzá még néhány bringakerék és a fent említett, egyáltalán nem elhanyagolható kézügyesség, és kész is a zseniális végeredmény...amit aztán valószínűleg méregdrága áron értékesítenek az érdeklődőknek. Nem baj, jól csinálják, nekünk meg marad egyelőre az inspiráció.

Vállfalámpa02_resize.jpg

Vállfalámpa03_resize.jpg

via: zeutch

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr734905431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása