Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ai Weiwei itt, ott, amott. Mindenhol.

Ai Weiwei itt, ott, amott. Mindenhol.

2012. november 20. - Darqo

ai weiwei cubelight01_resize.jpeg

Egy kicsit felhívva a figyelmet a ma esti, Manzárd Café és Magyarhangya bábáskodása alatt immár második alkalommal bemutatásra kerülő Ai Weiwei filmre, a Never Sorry-ra, nem szólhat a mostani poszt másról, mint napjaink egyik legbefolyásosabb és méltán híres művészéről. Vagyis arról inkább, hogy (a teljesség igénye nélkül) hol kerülhetsz közvetlenebb kapcsolatba a sokoldalú, építész, szobrász, fényképész, konceptuális alkotó, emberijogi aktivista blogger és twitterező művész valamilyen alkotásával.

 

Szóval, a Never Sorry-t akár ma is megnézheted rajtunk keresztül, ha éppen Esztergomban jársz este, ugyanis a Kaleidoszkóp Házban 19 órától kerül vetítésre a művészről szóló dokumentumfilm. Ráadásul a film után még egy pohár finom borra is a hely vendégei lehettek, valamint Miflé vizuál szettjét is megtekinthetitek, amelyet Dj Pal hangol majd.

 

Ha ide pont nem tudtok ellátogatni, akkor viszont felhívnánk a figyelmeteket, hogy november 25-ig az Ernst Múzeumban a művész New Yorkban töltött évei során keletkezett fotóiból látható kiállítás! (És ugyancsak a Magyarhangya jóvoltából itt is megnézhetitek 25-én este 19 órától a Never Sorry-t.)

 

Talán már sokakban felmerült a kérdés, ha programajánló van, akkor hogy kerül ide a képeken látható kristálykocka...nos, azért, mert napjaink talán legteljesebb Ai Weiwei kiállítása a washingtoni Hirshhorn Múzeumban tekinthető meg 2013. február 24-ig, Ai Weiwei: According to What? címmel. Innen származik az eredetileg 2008-ban bemutatásra került Cube Light is, amellyel a túlságosan fényűző életmódra kívánja felhívni a figyelmet a művész. Gyönyörű fricska!

ai weiwei cubelight02_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr774912657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása