Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

1 éve magyART kiállításmegnyitó – Hangulatjelentés

1 éve magyART kiállításmegnyitó – Hangulatjelentés

2012. november 19. - Darqo

magyART01_resize_blog.jpg

Nos, múlt hét csütörtökön megnyílt a magyART-ban bemutatásra került 12 művész csoportos kiállítása a Castróban. Bár kicsit elcsúsztunk a megnyitóval a várakozás miatt, de így is egy olyan jó kedélyű, beszélgetős/lötyögős este kerekedett az egészből, amire magunk sem számítottunk. Mint ahogy arra sem, hogy ilyen sokan eljönnek közületek, utólag is hálás köszönet nektek a részvételért.

 

Nagyon finomra sikeredett a Két Cica Konyhájában készült Manzárd Kocka (aminek csak morzsái maradtak az esemény végére), illetve a Neston muzsikája is finom (igaz, egy kissé talán halk) aláfestést adott a több ponton kialakult csoportos csevejnek. Az este folyamán készültek hangulatvideók is, amit jól összeboronáltunk, hogy egy azok is ott lehessenek, akik személyesen nem tudtak eljönni. Ez található lentebb, errefelé pedig a képgalériát is megtekinthetitek. Fogyasszátok jóúú egészséggel!

 

A kiállítást december 12-ig még meg lehet ám nézni a Castróban (1075 Budapest, Madách tér 3.)!

 

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr124915071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása