Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

1 éve magyART

1 éve magyART

2012. november 08. - Darqo

Flyer terv magyARTos kiállításhoz_blogra.jpg

Körülbelül 1 évvel ezelőtt indult az önhibájukon kívül talán kevésbé ismert, de annál tehetségesebb magyar művészeket, designereket bemutató sorozatunkhoz kapcsolt kiállítássorozat. A magyART-ban idáig több mint 120 figyelemreméltó alkotóról készült bejegyzés a blogon, és bár a kiállítássorozatban Győri Zsuzska és manapság már Polgár Móni támogatásával, segítségével is csak tizenkettőnek tudtunk az első évadban az Odeon-Lloyd moziban, mostantól pedig a Castro Bistro-ban bemutatkozási lehetőséget biztosítani, a lelkesedésünk óriási. Az új helyszín felavatására, valamint az elmúlt 1 év és a kiállító művészek megünneplésére hoztuk össze közösen az „1 éve magyART” című csoportos kiállítást.

 

A 2012. november 15-én este 19 órakor kezdődő, egy hónapon keresztül tartó kiállításon az előző évadban bemutatott művészek alkotásaiból lehet majd megtekinteni jó néhányat. Amishael, Császár Norbert, Feith Bálint, Kiss Mesi, Kovács Zsófia, László Luca Gerda, Matyus Dóra, Mile Máté, Révai Sára, Révay Péter, Schall Eszter, Susa Dosa egy-egy művére és persze tehetségére csodálkozhatnak rá az érdeklődők.

 

Hogy igazán emlékezetes legyen mindenki számára az esemény, megkértük kedvenc gasztrobloggerünket, Bezselics Ildikót, a Két Cica Konyhája című remek blog szerzőjét, hogy lepje meg az érdeklődőket valami finomsággal. Örömmel vállalta a lehetőséget, úgyhogy az este folyamán bárki megkóstolhatja majd a kifejezetten erre az alkalomra kitalált és elkészített különlegességet, a „Manzárd Kockát”, amelynek titkos receptjét még mi sem ismerjük, úgyhogy ez számunkra is meglepetés, csak a helyszínen, csak akkor, csak egyszeri alkalommal lehet majd megízlelni.

 

És ha ez még mindig nem lenne elég, a kiállításmegnyitó után, a falatozás közben az általunk oly’ nagyra tisztelt, mélységesen becsült és szeretett Neston szolgáltatja majd a talpalávalót élőben. Na? Ugye kihagyhatatlan?!

 

Várunk tehát mindenkit szeretettel a Castro Bistro-ba (1075 Budapest, Madách Imre tér 3.) 2012. november 15-én este 19 órára, töltsünk együtt egy kis időt a remek művészek, finomságok és jó zene társaságában!

Az eseményhez itt tudtok csatlakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr214897744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása