Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Létra, ami ruhatartó

Létra, ami ruhatartó

2012. november 08. - Darqo

Agnieszka Mazur01_resize.jpg

Szeretni való az a fiatalos lazaság és játékosság, amivel Agnieszka Mazur, lengyel designer elkészítette a képeken látható bútordarabot. A Ladder névre keresztelt, minimalista formavilággal megáldott ruhatartó éppen középen helyezkedik el a szanaszét dobált ruhák és a totális rendszerezettség világában, alternatív megoldást nyújtva a szétszórtságból pont kinövő, de a precízséget még el nem érő fiatalok körében.

 

A foghíjas létrára hasonlító bútorra felszerelt facövekekre tulajdonképpen bármit fel lehet akasztani, ruhákat, táskákat, sálakat, kalapokat, napszemüvegeket. A cövekek közé rendszerezetten vagy éppen kaotikusan kifeszíthető gumikábellel, illetve egyéb anyagokkal további tárolási felületekkel halmozhatjuk az élvezeteket, az alsó részen található létrafokokra pedig akár cipőket is tehetünk. Kell!

Agnieszka Mazur02_resize.jpg

via: zeutch

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr144879786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása