Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Zenészportrék cédékből a kalózkodás ellen

Zenészportrék cédékből a kalózkodás ellen

2012. október 26. - Darqo

A zeneszportrek01_resize.jpg

A TBWA Italy reklámügynökség részét képező First Floor Under nevű digitális popkulturális magazin számára készítette el a képeken látható zenészportrékat Moreno De Turco és Mirco Pagano. Az alkotók kifejezetten az adott előadó cédéiből formálták meg az alakokat, hogy ezek végül egy kalózkodás elleni kampány részei legyenek.

 

Összesen körülbelül 200 órát töltöttek a 6 híresség tökéletes megformálásával, illetve a lentebb látható állatjó videó elkészítésével. A 6 500 darab cédé segítségével Bob Marley, Elvis Presley, Jim Morrison, Jimmy Hendrix, James Brown és Freddie Mercury, a videóban pedig Michael Jackson portréját hozták össze. Hogy mennyire hatásos egy-egy ilyen kampány, azt döntse el mindenki maga, de ettől függetlenül a megközelítés és a megvalósítás kiérdemelt tőlem egy csillagos ötöst.

A zeneszportrek02_resize.jpg

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr504856859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása