Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Joghurtos palackokat a plafonra!

Joghurtos palackokat a plafonra!

2012. október 18. - Darqo

aidia studio01_resize.jpeg

A Rolando Rodriguez-Leal és Natalia Wrzask által alapított építészeti-és design cég, az Aidia Studio igazi érdekességgel, egy magával ragadó lámpainstallációval jelentkezett az idei Pekingi Design Hét keretén belül. Hogy mi az érdekes benne? Az apró és szépséges lámpaburák bizony újrahasznosított mázas kerámia joghurt palackokból készültek.

 

Nem is értem, hogy miért dobálják el, de állítólag bizony a szemétben szokták végezni, sok hasonlóan értékesnek minősíthető cuccal egyetemben. Nos, a készítők pontosan 1 664 darabot használtak fel a cukiságokból Milkywave című helyspecifikus installációjukban, amely jelen esetben egy régi bringagyár plafonján találta meg a helyét. Céljuk természetesen az újrahasznosítás népszerűsítése, a benne rejtőző hatalom ünneplése, a lehetőségek feltárása, ösztönzés az átlagnál kreatívabb gondolkodásra. Szívmelengető!

aidia studio02_resize.jpg

aidia studio03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr464832874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása