Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

magyART kiállítássorozat 2.0 béta – Amishael

magyART kiállítássorozat 2.0 béta – Amishael

2012. október 12. - Darqo

castro poszt_resize.jpg

Örömmel jelentjük be, hogy újraindul a magyART kiállítássorozat. Immár a második évadot kezdjük, és mivel sajnos az Odeon megszűnt, új helyszínen tesszük ezt. A Castro Bistro (1075 Budapest, Madách Imre tér 3.) fogadta be az offline kezdeményezésünket, amiért hálás köszönettel tartozunk a hely tulajdonosainak, és persze Győri Zsuzskának is, aki addig ment, ameddig meg nem találta a tökéletes helyszínt.

 

Most egyfajta előkiállítást tartunk, ezért a „béta” a címben, de ez nem jelenti azt, hogy ne láthatnátok majd valami különlegeset. Október 15-én (jövő hét hétfő) este 19 órától ugyanis Mészáros Zsuzsa aka Amishael (akiről korábban itt írtunk) mutatja be legújabb alkotásait. Várunk mindenkit szeretettel! Gyertek el minél többen, hogy a Castrosok is érezhessék, hogy ez a magyARTos cucc valami nagyon jó dolog!

 

Jah, és még valami: a jövőben sok-sok meglepetéssel, újítással, érdekességgel készülünk a számotokra, úgyhogy érdemes lesz figyelemmel kísérni a magyART kiállítássorozatot!

 

A Facebookos eseményhez itt tudtok csatlakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr484834349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása