Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dóra, a bámulatos grafikus – Németh Dóra

Dóra, a bámulatos grafikus – Németh Dóra

2012. október 12. - Darqo

Németh Dóráról nem tudtam meg túl sokat. Jelentkezett, visszaválaszoltam – igaz, eltelt 2-3 hét a válaszomig –, de azóta, több mint két hónapja csend van. Levelében annyit írt, hogy nem tudja, hogy belefér-e a magyART-ba. Aztán kinéztem az oldalára és felmerült bennem a kérdés: basszus, pont az ilyen tehetségek kérdezik ezt?! Akik meg negyed ennyit nem tudnak, bőszen döngetik a mellüket, hogy ők milyen faszák, meg elvárásaik vannak. Fordítva vagyunk bekötve...

 

Szóval, Dóráról annyit tudtam meg, hogy Ping a művészneve, ipari formatervezőként végzet, azonban most szabadúszó grafikusként éli az életét. Szeretné látni a sarki fényt élőben. Mikor epret vesz, kényszeresen számolja, hogy hány darab kerül a zacskóba. A macskája vagy egy pohár bor mindig fel tudja deríteni, és a Le Cool címlapjára is felkerült már Panelgalambok című alkotásával. Meg, hogy eszméletlenül bejön az, amit csinál. Bámulatos!

 

Dóra elérhetőségei: Flickr, DeviantArt, Béhance.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr724822127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása