Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Irány a moziba be!

Irány a moziba be!

2012. október 11. - Darqo

TheWatch_online_resize.jpg

Nos, megint kaptunk ingyen jegyeket egy mozis vetítésre, pontosan 5 darab páros belépőt a Kertvárosi kommandó című film premier előtti vetítésére, amelyeket jól ki szeretnénk sorsolni köztetek. A film vetítése október 17-én szerdán este 19 órakor kezdődik az egyik budapesti moziban. A játék gyors és egyszerű lesz!

 

A poszt kikerülésétől számítva egészen holnap (2012. 10. 12. péntek) este 18 óráig kell lájkolni ezt a Facebookos üzenőfali bejegyzésünket, mert a lájkolók között sorsoljuk ki a nyerteseket. A nyertesek nevét a Facebookon hirdetjük ki, úgyhogy tessék figyelni az üzenőfalunkat holnap este. Hajrá!

 

KERTVÁROSI KOMMANDÓ

 

Főszereplők: Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn, Rosemarie DeWitt, Billy Crudup. Fényképezte: Barry Peterson. Látvány: Doug J. Meerdink. Írta: Jared Stern, Evan Goldberg, Seth Rogen. Rendezte: Akiva Schaffer

 

Négy átlagos, alig dilis kertvárosi polgár (Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade) csupa egyszerű örömre vágyik: nyugalomra, nőkre és egy sörre távol a családtól. Így aztán polgárőrséget alakítanak, melynek tagjai – kötelességtudó vezetőjüket kivéve – esti járőrútjaikat kizárólag ürügyül használnák arra, hogy együtt szökhessenek el az otthoni kötelezettségek elől. Komoly bajra, igazi bűnre, súlyos problémákra nem számítanak: az ő környékükön ritka is az ilyesmi.

És természetesen semmi sem úgy alakul, ahogy tervezték. A csapat már első járőrútján olyasmibe ütközik – szó szerint –, amilyet még a tévében sem látott. Őrült kaland veszi kezdetét, melynek során a világ legalkalmatlanabb figurái egy náluk sokkal hatalmasabb erővel szállnak szembe. És a legnagyobb meglepetésükre nem is teljesen esélytelenek…

 

A világbajnok komikus-trió (Stiller, Vaughn, Hill) merész, vad vígjátékot készített, és minden kalandjuk újabb poén.

 

Mozibemutató: 2012. október 18.

Eredeti cím: The Watch

Színes, szinkronizált amerikai film

Gyártó: Twentieth Century Fox

Játékidő: 102 perc

Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

 

A film Facebookos oldala.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr444832572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása