Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mélytengeri lámpáshal újrahasznosítva

Mélytengeri lámpáshal újrahasznosítva

2012. október 05. - Darqo

Az Alien filmekbe is simán beillő mélytengeri lámpáshal amúgy sem tartozik a legszebb, legbizalomgerjesztőbb élőlények közé, de Justin La Doux-nak sikerült még egy lapáttal rátenni a parafaktorra, mikor az újrahasznosított anyagokból készített halacskájának hatalmas késeket, ollókat és fűrészfogakat épített a szájába.

 

Ettől függetlenül lenyűgözőre sikeredett a szobor, amelyhez egyébként biciklialkatrészeket, lapátot és más nyalánkságokat használt fel. A lámpás stílszerűen energiatakarékos izzóval működik, mint ahogy a többi fényforrás is energiatakarékos. Bár első blikkre kicsinek tűnhet, a másfél méter magasra helyezett lámpáshal körülbelül 1,2 méter széles és 1,5 méter hosszú. Egy ilyet a szobába? Merthogy itt megvásárolható ám!

 

Justin La Doux további hasonlóan látványos (és újrahasznosított) alkotásaiért pedig ide tessék kattintani.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr34809831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása