Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy fantáziavilág, ahol szabadok lehetünk – Zólyomi Gábor

Egy fantáziavilág, ahol szabadok lehetünk – Zólyomi Gábor

2012. október 05. - Darqo

Zólyomi Gábor jóformán előbb kezdett rajzolni, mint járni. Na jó nem, de állítása szerint körülbelül két-három éves kora óta foglalkozik rajzolással. Mindig! Bármilyen feladata vagy kötelezettsége volt, ő inkább rajzolt. Így teltek el az iskolai évei is, de ahogy ő mondja, egyáltalán nem bánja, hogy így alakult.

 

Mindig az téma inspirálja, ami beleillik az elérhetetlenség fogalomkörébe. Szeret olyan dolgokat hajszolni, amelyek elérése, megvalósítása lehetetlennek tűnik, mert a lehetetlenség önmagában nem létezik, mi hívjuk létre a gondolatainkkal. Kihívás túllépni rajtuk!

 

Közel áll hozzá a természet, ezen belül is az erdők. Szeretné, ha az emberek felfognák a munkáin keresztül, hogy sokkal kevesebbet tudnak a természetről mint kéne. Meg akarja érinteni az emberek fantáziáját és hitét, kicsit kirángatni őket egy olyan helyre, ahol teljesen szabadok lehetnek.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, keratív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr344809826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása