Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Anna világa – Prakfalvi Anna

Anna világa – Prakfalvi Anna

2012. szeptember 28. - Darqo

Prakfalvi Anna tényleg nem a szavak embere, rendkívül zárkózott művészlélekről van szó, aki csak pár mondatban ecsetelte, hogy ki is ő valójában. A 17 éves lány inkább a rajzaival és fotóival fejezi ki az érzéseit, önmagát.

 

Állítása szerint már az óvodában elbűvölték a színes ceruzák, és alig várta a délutáni pihenő végét, hogy leülhessen az asztalhoz és egy újabb fehér lapot tölthessen meg krikszkrakszokkal. Ahogy teltek az évek, a színes ceruzát a grafit és az tanórai tollrajzok váltották fel, mostanában pedig tussal készíti a rajzait. Mindemellett az elmúlt időszakban a fotózásba is belekóstolt, nem kevesebb beleéléssel, úgyhogy én most a rajzok és fotók között váltakozva vezetlek be titeket Anna világába.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr244797277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása