Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Always be fucking ready...!

Always be fucking ready...!

2012. szeptember 27. - Mocca

press_07.jpg

Az önismeretre, személyiségfejlesztésre buzdító mémekkel rogyásig tele a web. Panelekben gondolkodni ma divat, sőt, bizonyos körökben menő is! Mert betunyít. Befogadása ugyanakkor fokozottan lojálissá is tesz, ezáltal akár pozícióba is hozhat. Az meg szintén nagy érték. Manapság ezzel a módszerrel tartva víz felett légzőszerveiket, sokan és prímán lubickolnak el akár évekig, majd az előbb-utóbb, de rendre alattomosan bekacsintó „blackout” csilliárd darabra töri a gondosan - ám felettébb oktondi módon - felépített életpályát…!

 

0000.png

 

A Good Fucking Design Advice ezzel szemben nem a tudomány, sokkal inkább a szimpla emberi ösztönök felől közelít a témához, filozófiai tanmesék részleteiből kiragadott idézetek helyett - baszottul inspiráló - desktop, illetve iOS telefonokra letölthető háttereivel!

 

02.jpg

03.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

13.jpg

14.jpg

17.jpg

04.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

12.jpg

22.jpg

via: Good Fucking Design Advice

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr514806304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása