Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A könyvek irodalmat okádnak...

A könyvek irodalmat okádnak...

2012. szeptember 24. - Darqo

...legalábbis a koreai születésű, londoni székhelyű Kwon Jukhee egyértelmű mondanivalóval rendelkező alkotásaiban mindenképpen, ráadásul szemgyönyörködtető formában. Egyik legújabb alkotása a La Scatola Galériában, a Being névre keresztelt első egyéni londoni kiállításán került bemutatásra.

 

Bár azt már sokszor hangoztattam, hogy nem kifejezetten, vagyis nem minden esetben szeretem, ha a művészek a könyvekkel babrálnak, de időről időre előkerül valami látványos alkotás, ami valahogy kapcsolható az újrahasznosításhoz, ami olyan mondanivalóval rendelkezik, ami ösztönzőleg hathat erre a tevékenységre. Ezek mindig bejövősek! Az már csak hab a tortán, ha ezzel együtt mondjuk az olvasást is népszerűsítik, Kwon fedlapokból kiokádott és/vagy aláhullajtott könyvlap-cafatjai pedig mindből tartalmaznak magukban egy keveset...Szerethetőek!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr864783295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása