Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kevin Champeny bámulatos mozaikjai

Kevin Champeny bámulatos mozaikjai

2012. szeptember 17. - Darqo

Kevin Champeny New York-i művész a szobrászat, festészet és mozaikkészítés szempontjait egyesíti nagyszabású képeinek elkészítése közben. Koponyákat, virágokat, különböző tárgyakat, embereket ábrázoló műveiben minden egyes apró mozaikdarabkát kézzel applikál a vászonra. Sőt, tovább megyek, hogy ne legyen annyira egyszerű, a kerámiavirágokat, cukorkákat és egyéb oda nem illő tárgyakat formázó alkotóelemeket megfelelő árnyalatúra színezett műgyantából készít el a munkafolyamat legelején.

 

Ha jó mélyen belegondoltok ebbe az egészbe, talán nem csodálkoztok majd, ha azt mondom, hogy egy-egy mozaik elkészítése hosszú hónapokat vehet igénybe. Az első képeken látható koponya például 35.000 darab kézzel készített művirágból, míg az alatta található rózsa 15.000 darab műcukorkából épült fel. Egyszerűen brutális!

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr384770577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása