Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Minimal is the new modern - Villa SK / Graz

Minimal is the new modern - Villa SK / Graz

2012. augusztus 21. - Mocca

02.jpg

A lakás, szerencsésebbek esetében a saját ház felújítása az általában az a projekt, amitől fázni szoktunk! No, nem az igénytelenség, annál inkább a pénzszűke miatt. A mai építőanyag árakkal kalkulálva még a legminimálisabb költségvetéssel is sanszos a hétszámjegyre végződő összeg. Ha a "na most telt be a pohár" kényszer pillanatában mégis úgy döntünk: belevágunk, a pénzügyesek  - férfitársak, ugye tudjuk kik -  korlátlan hatalmuk birtokában osztásszorzással borzolják még tovább, amúgy sem kevés stressznek kitett idegpályáinkat. Majd a folyamat végén kimondatik a megfellebbezhetetlen: és lemondásokra ítéltetünk...

 

Korábban mutattunk már be a maihoz hasonló egészen pofás, talán még át is vehető ötleteket. Most itt van "hogyan terjesszük ki életterünket" rovatunk legújabb esettanulmánya  - innen a szomszédból -, ahol a low budget jegyében a fotókon látható megoldásokat az Atelier Thomas Pucher építészei követték el.

 

01.jpg

02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr334724224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása