Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

4 belépő gazdáját keresi! - II. Budavári Sörfesztivál /X/

4 belépő gazdáját keresi! - II. Budavári Sörfesztivál /X/

2012. augusztus 20. - Mocca

budasor3_1.jpg

 

Kezeket fel: ki szereti közületek a sört? Sok másik bloghoz hasonlóan mi is kaptunk jegyeket a Budavári Sörfesztivál szervezőitől, amelyekből 4 darab napijegyet (a napijegy 1 korsó sör ingyenes elfogyasztására is feljogosít) egy viszonylag gyors és végtelenül egyszerű játék keretén belül jól kisorsolunk majd az olvasóink között. Nem kell semmi extra dologra gondolni, csak a poszt végén felteszünk egy kérdést, a helyes választ pedig emailben el kell küldeni nekünk (érdemes elolvasni a lentebb található ismertetőt, mert ebből merítettük a kavics egyszerűségű kérdést). A helyesen válaszolók között fogjuk kisorsolni a 4 napijegy egyikét.

 

 

Játékra fel!

 

2012. augusztus 29. és szeptember 2. között második alkalommal rendezik meg a Budavári Sörfesztivált a Budai Várban. A sörkedvelő közönség közel 200 féle sört és sörkülönlegességet, ismert és népszerű márkákat, hazai, cseh, német, angol, ír és belga, valamint egyedi kézműves söröket kóstolhat végig a fesztiválon. A sör ünnepét idén egy nappal hosszabb ideig, öt napon keresztül, és nagyobb helyszínen – a tavaly jól bevált Hunyadi udvar és az Oroszlános udvar mellett a Savoyai teraszon – rendezik meg. A fesztivál sörnagyköveti tisztségét idén is Aranyosi Péter, a Dumaszínház és a Showder Klub állandó fellépője tölti be.

 

sörfeszt.jpg

 

A fesztivál idén még inkább kiteljesedett, hiszen a hagyományos termékeik mellett különlegességekkel készül a HEINEKEN Hungária és a Dreher Sörgyárak, de újdonságként megtalálhatók lesznek majd a Pécsi Sörfőzde sörei is. A népszerű hazai és külföldi sörgyárak mellett a tavalyihoz képest kétszer annyi kisüzemi sörfőzde részvételére is számítanak a fesztiválon. Többek között képviselteti magát például meggy és keserű csoki sörével a Gyertyános Sörfőzde, bodzás és narancsos ízvilágával a Brandecker Sörház, gyömbér és köleses sörrel a Rizmájer Sörfőzde, és a Fóti Kézműves Sörfőzde keserű méz elnevezésű söre.

 

mkkő.png

 

Bár a Sörfesztiválon természetesen a söré lesz a főszerep, a programot a szervezők úgy állították össze, hogy minden korosztály és ízlésvilág találjon kedvére való műsort. A fesztivál öt napja alatt közel 40 zenekar, és több mint 120 fellépő művész garantálja majd a felhőtlen szórakozást. Többek között helyet kapott a programban a Republic, Ganxta Zolee és a Kartel, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, a Firkin, a Joe Cocker Cover Band, illetve a Paddy & The Rats. A zenei produkciók mellett stand-up fellépők sora is várja a közönséget, a sörfesztivál nagykövetén, Aranyosi Péteren kívül a Dumaszínházból előad Kiss Ádám, Mogács Dániel, Kormos Anett, és Hadházi László is.

 

árak.png

 

Újdonság viszont, hogy idén kaphatók lesznek két deciliteres kóstoló-adagok is kifejezetten azokra gondolva, akik egy este több sörfajtát is szeretnének megkóstolni úgy, hogy közben az elfogyasztott mennyiséggel végig mértéket tudjanak tartani. A Dreher Sörgyárak több helyszínen is várja majd az érdeklődőket, hogy a jól ismert és kedvelt sörök mellett további meglepetés sörélményekkel is színesítse a Budai Vár vendégeinek látogatását. A Dreher termékcsalád két helyszínen is várja majd a nagyszerű alkotások kedvelőit, egyik helyszín ezek közül a Millerrel karöltve a fiatal felnőtt fogyasztókat kívánja megszólítani. Az Arany Ászok az Üvegtigris lakókocsiba is betekintést ad, s ha a csillagok is úgy akarják, még néhány reklámfilm főhőssel is lehetőség nyílik a személyes találkozásra.

 

 

A HB termékcsalád a bajor sörözési hangulatot teremti majd meg a Budai Várban, a Pilsner Urquell és Kozel pedig a cseh remekek variánsaival várja a látogatókat. A Dreher Sörgyárak is kitelepül egy faházba, ahol pedig a sörkóstolás fortélyait ismerhetik meg a látogatók a vállalat érzékszervi szakértője révén, továbbá a sörcsapolás minőségi követelményeinek kulisszatitkaiba is betekintést adnak minőség-ellenőrzés szakértő közreműködésével.

 

tények.jpg

 

A HEINEKEN Hungária termékválasztékának legnépszerűbb söreit hozza a fesztiválra, így a Heinekent, a Soproni család tagjait, valamint a Gösser termékeket és az Edelweisst. Az idén is lehetőségük lesz a fogyasztóknak megkóstolni a Soproni Fekete Démon ízesített változatait, a könnyebb sörízeket kedvelők a Gösser NaturZitrone sört választhatják, akik pedig nem akarnak alkoholt fogyasztani valamilyen okból, ők a Gösser NaturZitrone 0,0% sört választhatják. A Heineken márka a Savoya-teraszon esténként DJ-vel segíti a hangulatot fokozni, a Soproni pedig a tavalyi sikeren felbuzdulva idén is tanítja a sörcsapolás művészetét, ahol mindenki megtanulhatja és magának csapolhatja Soproniját.


Nagyobb térképre váltás

 

A két nagyvállalat közösen készül a sörfőzés folyamatát bemutatni. Az alapanyagok kiválasztása és beszerzése után hosszú folyamat, amíg az árpamalátából az aranyló sör elkészül és palackokba, hordókba kerül. A sörfőzés komplex és nehéz folyamat, ezért különböző állomásait részleteiben mutatják be, a különböző fázisban lévő termék különböző érzékszerveinkre gyakorolt hatásának bemutatásával kiegészítve. A felelős alkoholfogyasztás népszerűsítése is fontos feladata az alkoholgyártó cégeknek, így ez sem maradhat el a fesztiválon sem. A Dreher Sörgyárak és a HEINEKEN közösen készül felkarolni a témát a rendezvényen.

 

Beer Belly G-spot for Men.jpg

 

 

 

Tehát a játék:

 

A jelenleg nálunk lévő 4 jegy egyike úgy lehet a Tiéd, ha az alábbi borzasztó bonyolult kérdésre helyesen válaszolsz! A három, előre megadott válasz közül kettő természetesen kamu, abban az esetben viszont, ha figyelmesen végigolvastad a sörfesztről szóló fenti posztot, úgy gondoljuk, nem okozhat komolyabb fejtörést a dolog!

 

A helyes válasz betűjelét "Sörfesztivál" szöveggel a tárgymezőben a manzard.cafe@gmail.com címre várjuk mostantól (a poszt kikerülésétől) számítva egészen augusztus 26-án délelőtt 10 óráig. A nyerteseket emailben fogjuk értesíteni.

 

 

Szóval, sörre fel, hajrá...! :)

 

A kérdés:

 

- Hányféle sörkülönlegességet lehet megkóstolni az idei Sörfesztiválon?

 

a., közel 95

b., közel 200

c., közel 470

 

Fontos: A játékot a Sörfesztivál támogatja. A játékban megadott adatokat (név és email cím) a Manzárd Café nem tárolja és nem adja tovább harmadik fél számára, ezek a játék végeztével törlésre kerülnek. A játékban való részvétel nem kötelező, ingyenes és semmilyen vásárlásra nem kötelezi a résztvevőket."

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr634717043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása