Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Azonnal költözhető londoni kecók >in brief< – Hampstead Village, Gayton Road

Azonnal költözhető londoni kecók >in brief< – Hampstead Village, Gayton Road

2012. augusztus 16. - Mocca

Gayton-Road-06-1123x1500.jpg

Namost, nagy lelkesen, karitatív áhítattól vezérelve, azt a nagyon okos dolgot találtuk mi itt ki, hogy londoni barátaink lassan a << kínai agyaghadsereg+harci szekér+ló << a köbön létszámával vetekedő táborának  (in brief) el-és kiadó helyi hüttékről szóló ingatlanpiaci információkat fogunk szolgáltatni. A helyi sajátosságok ismeretének stabil hiányában, ergo az ártatlanság édes bélyegével a homlokunkon vágunk hát neki e hasznos sorozatnak. Reményeink szerint minden oda-, el-és kiszakadt honfitársunk szívét megdobogtatva... :)

 

Első kiszemeltünk egy 545 négyzetméteres, elsőre is takarosnak tűnő, az open air belső udvar teljes hosszában elnyúló úszómedencés, drámai lumenértékekkel bíró kecó, Hampstead Village-ben a Gayton Road-on. Virtuális túra itt.

 

03.jpg

02.jpg

01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr204714626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása