Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fa sarjadt a McDonald’s papírszatyrából

Fa sarjadt a McDonald’s papírszatyrából

2012. augusztus 13. - Darqo

Persze, persze, tudom, hogy nem egészséges, meg különben is milyen már, hogy pont a Meki volt az egyik főszponzora az Olimpiának, meg ez most egy ingyenreklám, meg blablabla, de mielőtt valaki jó magyaroschan belekötne, Teruya Yuken alkotását most csak a kreativitás miatt emelném ki.

 

A McDonald’s Londoni Olimpiához kiadott papírtáskájából faragott látványos fát az Okinavában született, New Yorkban élő és dolgozó papírmániás művész. A Notice-Forest szériában ez már a sokadik hasonló alkotás, és egyébként (ő is) gúnyosan azt a sokatmondó címet adta neki, hogy „What Victory Tastes Like/London”. Ha valaki élőben is megtekintené, sok egyéb művével együtt a David B. Smith galéria új csoportos kiállításán szeptember 1-ig még megteheti.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr654705406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása