Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Farmerszabdalás a művészet nevében

Farmerszabdalás a művészet nevében

2012. július 23. - Darqo

Ugye milyen nehéz megválni a kedvenc ruhadaraboktól, főleg, ha azt kinézetétől függetlenül is még hordhatónak találjuk? És ugye egyre többen tudják már, ha vérző szívvel bár, de mégis meg kell szabadulni tőlük, nem muszáj felmosórongyként használni vagy végső esetben a kukába dobni őket, hisz annyi lehetőségünk van az újrahasznosításukra...amennyiben persze egy fokkal kreatívabban közelítjük meg a dolgot és hajlandóak vagyunk újragondolni a létét, újraformálni az alakját.

 

A Netherton-i születésű brit művész, Ian Berry aka. Denimu megtalálta a módját, hogy hogyan tegye örök életűvé a mélységesen szeretett farmerjait. Édesanyja kegyetlenül ki akarta dobáltatni a Ian elnyűtt ruhadarabjait, ezért a lehető legrövidebb időn belül ki kellet találnia valami okosat, amivel megakadályozhatja a végleges folyamatot. A jelenleg Svédországban élő reklámszakember végül úgy döntött, hogy felszabdalja őket és különböző portrékat, városi tájképeket készít belőlük. Ekkor még nem is sejtette, hogy ez az egész jól kinövi majd magát...

 

Olyannyira, hogy végül otthagyta az állását és manapság már teljes időben a farmerművészetnek él, számtalan kiállítást tudhat a háta mögött szerte a világban, munkái pedig magán-és közgyűjteményekben szerepelnek.

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr374660446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása