Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Élet a felhők alatt, repülőgépen

Élet a felhők alatt, repülőgépen

2012. július 17. - Darqo

Bruce Campbell akár egy csodálatos házat is vásárolhatott volna magának abból a pénzből, amit jelenlegi otthonára költött, de ő inkább az álmát valósította meg. Nem kellett neki jómódú, lilaakácközszerű környék, unalmas szomszédok, a fényűzés, csillivilli bútorok és egyéb lakberendezési kiegészítők, ő csak távol mindentől, az oregoni erdő közepén egy repülőgépből kialakított egyszerű otthont akart. Sikerült neki elérni!

 

Az oregoni nyugdíjas tulajdonába került Boeing 727-200 valóban egyszerű, ami a berendezést illeti. Itt nem találunk extra dolgokat, az eredeti berendezés legnagyobb részét megtartotta. A legkülönlegesebb eleme (a repülőgép tényén kívül) az egésznek, hogy a padló az eredeti panelek helyett átlátszó plexiüvegből készült, jól láthatóvá téve az alatta lévő csöveket, kábeleket, kütyüket.

Van egyébként minden a folyamatosan szépülő lakásban. Az áram, a víz, sőt, az internet is be van vezetve a három mosdóval, zuhanyfülkével, konyhával, nappalival, hálórésszel és olvasószobával rendelkező repülőgépben, ami alapból 100 000 dollárjába fájt az idős úriembernek.

Az egyéb költségek között olyan nagyobb tételek szerepelnek, mint például: a gépmozgatás a repülőtérről az előkészítőhelyre, ami 17 000 dollár volt, az előkészítőhely bérleti díja 4 hónapra, ami 20 000 dollárjába került, a kisebb-nagyobb átalakítások díja, amiért 21 600 dollárt fizetett, majd végül 25 000 dollárt azért, hogy a gépet elszállítsák a jelenlegi helyére.

 

A bácsi egyébként jófej, az oldalán még tippeket is ad azoknak, akik hasonlóan hozzá, egy repülőgépben szeretnének lakni. Na? Ki vállalná be?

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr894643125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása