Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Királynős akkor és most

Királynős akkor és most

2012. július 10. - Darqo

Ha már úgyis annyira népszerű a különböző időszakokban (években, évtizedekben) készített fényképek összerakása, miért nem lovagolhatná meg ezt az egészet mondjuk egy híres napilap? Az egyszerű válasz, hogy meglovagolhatja, sőt, meg is tette!

 

A The Times című konzervatív brit napilap látott fantáziát a dologban, és kapcsolódva II. Erzsébet királynő idén egész évben különböző eseményekkel ünnepelt gyémántjubileumához, őt tették meg a fotók főszereplőjévé, felhívva a figyelmet az újság évtizedek óta tartó jelenlétére. A szlogen lényege: az újság, ami szemtanúja mindennek...ügyes!

 

II. Erzsébet most és Fülöp herceg fiatalon, II. Erzsébet most, ahogy kezet fog Winston Churchill-lel, vagy éppen a királynő fiatalon, ahogy mostani gyerekek mellett sétál. Egytől egyig tetszik!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr244626659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása