Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Alkotásaim hitem, akaratom és szellemem szüleményei  -  Szekeres Karrus Imre

Alkotásaim hitem, akaratom és szellemem szüleményei - Szekeres Karrus Imre

2012. július 09. - Mocca

A ma bemutatásra kerülő Szekeres Imre 1969. november 23-án született Győrben. Gyermekkorát Szolnokon töltötte. A Művésztelep gyakori látogatójaként, leginkább Baranyó Sándor festőművész képei ihlették meg. Későbbiekben Szigeti Imre festőművész mellett kezdte plain-air tanulmányait, amit Korga György oldalán fejlesztett tovább.

 

Ezekben az időkben kezdett a művészet más irányába kalandozni, és fordult a szobrászat felé Menasági Péter szobrászművész jótékony útmutatásával. Külföldi tartózkodásai alkalmával Párizsban,  Malagában,  Londonban fejlesztette tudását, ahol a modern művészet minden válfaját alkalma volt kipróbálni.

 

Szekeres Karrus Imre

 

Tizenévesen készítettem első, önálló művemet. A képzőművészetben használt technikák szinte minden lehetséges válfajával kísérleteztem már, és sikerült azokat magamévá tenni. Önkifejező-készségem, illetve a konkrét megrendelés függvénye, mikor melyik módszerhez nyúlok, és milyen anyagot munkálok meg. Az elmúlt közel három évtized művészeti kalandozásokkal telt, melynek során egyedi, a pillanatnak megfelelő hangulatú ábrázolások keltek életre. Azóta sorra újabb és újabb ötletek ragadnak magukkal. Alkotásaim hitem, akaratom és szellemem szüleményei.

 

A Karrus

 

áá

 

Don Quiote...

 

Amikor fénykarddal...

 

Szonata

 

Zarándokok

 

X- factor

 

Lufival

 

A semmi őrzője

 

Írástudó

 

londonmonopoly

 

Öreg Szingli - Sorozatnéző

 

Galibba

 

Inkvizíció

 

Boszorkányper

 

Gúnyrajz - Önarckép - Van Gőg

 

Hagyomány

 

Hedra - Lazy

 

Please give me a kiss

 

 

Szarvasbőgés...Hol vannak a nőim?

 

Journal du matin...

 

Csodaszarvas - Magyarország - Globalizáció 

 

Szekeres Karrus Imre

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr954638050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása