Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nem akarok egyéni lenni – Varga Bertalan

Nem akarok egyéni lenni – Varga Bertalan

2012. július 06. - Darqo

Sajnos Varga Bertalan végül nem írt vissza, mikor arra kértük a magyART-os jelentkezése után, hogy válaszoljon pár kérdésünkre. Sebaj, mi nem adjuk fel, ilyen esetben pár hónapra rá, ha kell, ha nem, ha kapunk választ, ha nem, ha esik a hó, ha fúj a szél, akkor is megjelentetjük a posztot. Berci esetében meg pláne, hiszen tetszenek a Magyar Képzőművészeti Egyetemen tavaly végzett 1986-os születésű festő hipnotikus alkotásai, főleg ebben a forró nyárban!

 

Oldalán is csak rövid, viszont őszinte mondatokban beszél magáról. Ezekből válogattam néhányat, csak a miheztartás végett.

 

Varga Bertalan

 

„Nem akarok egyéni lenni. Nem akarok újat. Nem akarom eljátszani, hogy azzal akarok újat, hogy nem akarok újat. Nem akarom eljátszani, hogy ha nem csinálok semmi újat, azzal valójában újat csinálok. Nem akarok semmiről feltétlenül lemondani: a lemondást tragikomikus mártírságnak érzem. Nem akarom érezni és még kevésbé kifejezni az undort a végtelen megoldások sokasága felett. Nem akarok választani és lelkesedni sem: ezt korlátozásnak érezném. Nem akarok stílust. Két fő célom: szintetikus analízis és analitikus szintézis.”

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr74629621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása