Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy drótBOGÁR mosolya... - Volkswagen Wire project

Egy drótBOGÁR mosolya... - Volkswagen Wire project

2012. június 25. - Mocca

02.jpg

Különösen kedvelem azokat az alkotásokat, melyekből a művész sok esetben lehet, nem is tudatosan elrejtett üzenetei olvashatók ki. Azokra, a mű értelmezése közbeni pillanatokra gondolok, melyek spontán jó érzéseket tudnak kiváltani az emberből. Valami hasonlóban részesített a mexikói Karen Oetling és Juan Pablo Ramos Valadez egyik utolsó közös munkája is, egy 1989-es Volkswagen Beetle életnagyságú adaptációja, a drótBOGÁR...

 

 ...az 1:1 méretarányú hálószerkezet kialakítása, a mai napig betonikonnak számító verda ilyen tökéletes leképezése önmagában is észbontó precizitást feltételez, az igazi katarzis azonban akkor érkezett, mikor felfedeztem az aszfalton kirajzolódó árnyékban egy BOGÁRmosolyt és egy BOGÁRszívet... :)

 

000.jpg

00.jpg

03.jpg

04.jpg

02.jpg

via: yatzer.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr284609960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása